laagste prijs garantie, rechtstreeks van fabrikant. Enkel op afspraak om een betere service te kunnen bieden. advies@slaappunt.com / 03 420 0806

Donsdekens & Dekbedden

Zowel onze donsdekens als dekbedden passen in onze visie van droog en gezond slapen. Ganzendons en merinowol zijn natuurproducten die het transpiratievocht snel afvoeren en het lichaam tijdens het slapen droog houden

Waarom merinowol?

Al meer dan duizend jaar is wol de natuurlijke keuze om van een comfortabele nachtrust te genieten. Wol is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en het is duurzaam. De simpele combinatie van zonlicht, water en gras zorgt elk jaar voor een nieuwe schapenvacht. Daarbij is de vezel uitermate veerkrachtig en heeft het een jarenlange levensduur. Als het in de natuur achtergelaten wordt, neemt de bodem het weer tot zich omdat wol biologisch afbreekbaar is. Voor de hedendaagse consument, betrokken bij de mileuvriendelijke aspecten van een product, is wol een voorbeeld van verantwoorde consumptie.

Eigenschappen wol

  • Wol is van nature comfortabel
  • Isolerend bij warmte en kou
  • Reguleert de luchtvochtigheid
  • Bevordert een rustige slaap
  • zuivere, onbewerkte merinowol is eenvoudig te reinigen
  • Het is sterk en gaat lang mee
  • Het houdt zijn vorm
  • Wol is brandwerend

Donsdekens

Voor al onze donsproducten werken wij via Plutex, een gerenomeerd donsbedrijf uit Limburg. Zij hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring in deze branche en werken enkel met kwaliteitsdons en ethisch verantwoorde ganzendons van moederdieren in de rui. Echte kwaliteitsdons stoot het transpiratievocht snel af en zit boordevol droge lucht, waardoor het een uitstekende isolator is voor uw lichaam.

Laat uw donsdeken elke vijf jaar professioneel reinigen

Mits een professionele reinigingsbeurt om de vijf jaar, gaan onze donsdekens een volledig leven mee. En langer zelfs! Voor het professioneel reinigen bieden we een totaalservice. Zo wordt de dons uit het deken gehaald en vervolgens afzonderlijk gewassen én gedroogd. Na een week kunt u uw volledig gereinigd donsdeken opnieuw ophalen.

Belgische makelij aan fabrieksprijzen

Belgisch vakmanschap voor gezond slapen
enkel op afspraak. advies@slaappunt.com / 03 420 0806

 

Download gratis
“De 5 valstrikken bij het
kopen van een matras”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.