laagste prijs garantie, rechtstreeks van fabrikant. Enkel op afspraak om een betere service te kunnen bieden. advies@slaappunt.com / 03 420 0806

Over ons

Eigen maatwerk voor heerlijk slaapcomfort

Dankzij onze jarenlange expertise in ergonomisch slaapcomfort zijn wij de ideale bedpartner voor u en uw gezin. Wellness Sleep staat voor eigen Belgisch maatwerk en is specialist in droog, gezond en ergonomisch slapen!

Wij kiezen enkel voor kwaliteitsmaterialen in combinatie met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Al onze producten worden gemaakt in Belgiƫ onder eigen label.

Specialist en droog en ergonomisch slapen

  • Droog slapen: tijdens het slapen verliest een lichaam vocht en zo verkrampen de spieren; Dit resulteert de volgende ochtend in stramheid. Wij kiezen voor droog slapen door het gebruik van natuurlijke, niet ontvette merinowol. Deze producten isoleren en bevorderen een snelle afvoer van vocht. En waar er geen vocht is, is er ook geen huisstofmijt!
  • Ergonomisch slapen: een gezond bed past zicht telkens snel en eenvoudig aan aan de houding van de persoon die erin ligt. En niet andersom! Dankzij ons eigen maatwerk en het gebruik van kwalitatieve materialen creĆ«ren we een bed waarin u jarenlang gegarandeerd ergonomisch slaapt.

Ons team

Wij zijn stuk voor stuk gedreven slaapadviseurs die enkel jouw goede nachtrust voor ogen hebben. Bij ons kan u dus rekenen op een persoonlijk gesprek met een gezonde dosis gezond slaapadvies. Op de eerste plaats willen wij mensen informeren en wijzen op het enorme voordeel van het gebruik van bepaalde materialen. onze showroom is gelegen in onze fabriek te Lier, hierdoor heb je de kans om de productie aan het werk te zien. Om een goede service te bieden, vragen we om een afspraak te maken, de sfeer is ongedwongen, vrijblijvend, en helemaal voor jou alleen.

 

 

Belgische makelij aan fabrieksprijzen

Belgisch vakmanschap voor gezond slapen
enkel op afspraak. advies@slaappunt.com / 03 420 0806

 

Download gratis
“De 5 valstrikken bij het
kopen van een matras”

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.